lauantai 11. toukokuuta 2013

KUKONHELTTA-UUTTEEN VAIKUTUS LOPPUI!


Kukonheltta-uutteen vaikutus jäi minulla lyhyeksi. Vain kaksi kuukautta tälläisessä keski-vaikeassa nivelrikossa riitti tuo vaikutusaika. Sain taas kortisonia ja siitäkös kivut entisestään äityivät. En tiedä miksi minä saan toisinaan kortisonista näin voimakkaan reaktion. Liekö kenellä muulla vastaavaa kokemusta? Kerran sain lonkkaan ja sama juttu. Muutoin ei ole kipuillut, vaikka piikkejä on viime syksynäkin satanut polveen.

Nyt lääkäri puhui osa-proteesista ensimmäisen kerran. Ensin en meinannut tajuta, mutta sitten välähti, siis vaihtoon koko nivel, ei koko jalka sentään. Sitä tässä on nyt, kipujen vaihdellessa tasosta toiseen, yritetty sulatella. Ekat pari päivää meni shokisaa, en ollut ajatellut, että näin pian jo. Tosin on ooteltava ensi syksyyn.  Yritti masentaakin aika lailla, onneksi kiukkuinen luontoni nousi pintaan ja siihen ne masennukset jäivät. Nyt sitten on tahtia entisestään hidastettu ja hipsutellaan isännän kuupeessa kesän yli.



Isäntä on sellainen energiapakkaus, että virkistyn/uuvun jo hänen touhujaan katsellessa. Nytkin pilkkoo uunipuita talveksi klapikoneella ja välillä säntää kevätmuuttoa seuraamaan, kun kaverit soittaa! 
Kuvassa Valkoposkihanhia isännän kuvaamana
 ja  minun muokkaamana Picasalla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti